Recep İvedik 2 Geliyor..!


- Click here for this week’s top video clips


En çok izlenen film unvanını elinde bulunduran "Recep İvedik"in devamı çekiliyor.


Çekimlerine 1 Kasım'da başlanan film, 12 Şubat'ta gösterime girecek.

İlkinden farklı bir öykü
"Cinemania" programına konuk olan Şahan Gökbakar, 4 milyon 300 bini aşkın seyirci sayısıyla en çok izlenen yerli film unvanını taşıyan "Recep İvedik"in devam filminin senaryosunun tamamlandığını açıkladı. "Recep İvedik 2", ilk filmden bağımsız bir öyküyü anlatacak. 'Ölmeden önce yapılacaklar listesi' hazırlayıp, bunları hayata geçirmeye çalışan Recep'in maceraları anlatılacak.

Gişede geçilirsem delirmem
Filmin 12 Şubat olan vizyon tarihinde bir gecikme olmayacak. Çünkü yapımcı Faruk Aksoy, daha film çekilmeden sinema salonlarıyla el sıkıştı. Öte yandan Şahan Gökbakar, "A.R.O.G"un "Recep İvedik"in rekorunu geçmesi halinde neler hissedeceği konusunda ilginç bir açıklama yaptı: “Recep İvedik'i geçtiklerinde bir delirme anı ya da buhran yaşamam. Rekoru geri almak için kolları sıvarım.”

"Recep İvedik 2" ile ilgili ayrıntılar netleşiyor!

Recep İvedik, iş hayatına atılacak

İSTANBUL - - Komeyden Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni filmi Recep İvedik'in ikincisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Yeni filmle ilgili ayrıntıları Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde anlattı...

"Şahan Gökbakar'ın 4.5 milyon izleyiciyle Türk Sinema tarihinin gişe rekorunu kıran "Recep İvedik" filminin ikincisi de yolda. Çekimleri yeni başlayan film 12 Şubat 2009'da vizyonda... Yani tam da karne tatilinde...Hedef kitle çocuklar olduğuna göre iyi bir zamanlama... Şahan Gökbakar'ın, senaryosunu Sertan Altuniğne ve filmin yönetmenliğini de üstlenecek kardeşi Togan Gökbakar'la birlikte yazdığı "Recep İvedik"in kadrosu da belli.

"Recep İvedik"i Şahan Gökbakar, "Babaannesi"ni Gülsen Özbakan, "Amcaoğlu Hakan"ı Efe Babacan, Ali Kerem'i de Çağrı Büyüksayar oynayacak.

Peki "Recep İvedik 2"nin konusu ne? Şahan Gökbakar ve ekip arkadaşları "Recep İvedik 2"nin konusunu sır gibi saklıyor... Ama bunu öğrenmek için 2 Şubat 2009 tarihini beklemenize gerek yok.Kamuoyuna o hizmet bendenizden...

İşte Filimin Konusu:
AT YARIŞI UZMANI
"Recep İvedik" bu kez iş hayatına atılacak. Daha doğrusu babaannesinin baskısıyla bu yola baş koyacak. Gülsen Özbakan'ın canlandıracağı "Babaanne" ya da "Nene", genç yaşta işadamlığına soyunup, müthiş başarılar elde eden kuzeni "Hakan"ı örnek gösterip, "Bak Hakan nasıl da başarılı bir işadamı oldu. Sen bu yaşa geldin, hâlâ bir baltaya sap olamadın" diye "Recep İvedik"e gaz verecek. "Hakan" da kuzenini kurtarmak için, "Burası senin de yerin sayılır" deyip, işi öğrenmesi için işyerine davet edecek. Patrondan torpilli "Recep", bir yandan işyerinde terör estirirken, bir yandan da işi öğrenecek. "Recep" işyerinde önce Fashion TV'yi kaldırtıp, yerine at yarışlarını izlettirecek. "Recep İvedik", kiminin saçına - sakalına, kiminin de kıyafetine müdahale edip, kuzeninin işyerine kendince bir düzen yerleştirecek. Çok geçmeden işi öğrenen "Recep", kimsenin inanmadığı bir anda kendi yöntemleriyle Japonları bir güzel kafaya alıp, müthiş bir iş anlaşması yaparak rüştünü ispat edecek."

0 yorum: