Bir Hilal Uğruna 40 Yıl..!


Milliyetçi Hareket Partisi, 40 Yıl kutlama etkinlikleri, "Türk Siyasi Hayatında Milliyetçi Hareket Partisi" adlı panelle başladı.
Panel, 7 Şubat 2009 yani bugün saat 14.00'te Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katıldığı açılış konuşmasını Prof. Dr. Zuhal Cafoğlu'nun yaptığı panelde konuşmacı olarak,

Prof. Dr. Mustafa Erkal

Prof. Dr. Mustafa Erdem

Prof. Dr. Musa Taşdelen

Prof. Dr. Recai Coşkun

Doç. Dr. Ali Yakıcı

Yard. Doç. Dr. Yaşar Kaya yer aldı.

"Bir hilal uğruna kırk yıl" sloganın kullanılacağı 40. yıl kutlamaları çerçevesinde ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kuruluş Günü olan 9 Şubat'ta Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli, Başkanlık Divan Üyeleri, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, eski ve yeni Milletvekilleri, 40 yıllık süreç içinde partiye hizmeti ve emeği geçenler ve Parti teşkilat mensuplarının da katılımıyla gerçekleşecek olan kutlama etkinlikleri düzenleniyor.

9 Şubat günü Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde saat 18.30'da kutlama programı düzenlenecek. Aynı günün akşamında Parti Genel Merkez binası ışıklandırılarak lazer gösterileri yapılacaktır.

Partinin 40. yıl anısına hazırlattığı, hatıra ürünleri de dikkat çekiyor. 40 yıllık süreç içerisinde partiye hizmet edenlere sembolik olarak hediye edilmek üzere tasarlanmış bulunan anı değeri yüksek olan özel tasarım ürünlerden, "Türk üçgeni" adlı çini, köstekli saat ve hatıra paralar önümüzdeki süreçte sahiplerine dağıtılacaktır.

Partinin kutlama etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan özel filmler, marşlar, hatıra ürünlerinin 9 Şubat 2009 gününden itibaren izlenebilmesi içinde ayrıca "www.birhilalugruna.biz" isimli bir web sayfası oluşturulmuştur.


EtikHaber

1 yorum:

Orland dedi ki...

Nice your blog
iam enjoy look it

Pls visit my blog at:
www.dalvindoorlando.blogspot.com
thank you so much

Best regard,
OrLaNd
@@@ INDONESIA @@@